Reviews

Al onze reviews worden verzameld door een onafhankelijke derde partij: kiyoh.nl.

Schrijf zelf een recensie

In totaal zijn er 21 recensies schreven door onze klanten.

precies zoals ik het graag wilde .
Wim giezeman
27-02-2021
Wim giezeman uit Monster op 27-02-2021
precies zoals ik het graag wilde .
niet de goedkoopste, maar wel precies volgens mijn wensen en voorwaarden. met behoudt van bestaande trapleuningen en trap breedte. prima.
Uitstekend
Ina
24-02-2021
Ina uit Bodegraven op 24-02-2021
Uitstekend
Het stoelprobleem keurig opgelost. Vind het nog steeds een beetje spannend. Ik hou graag zelf de controle. Maar zal best goedkomen. Heb in iedergeval minder pijn in mijn knieën en daar ging het om. Bedankt voor het plaatsen.
ik ben heel te vrede over Triwa trapliften
Whj krinkels
24-02-2021
Whj krinkels uit Dinteloord op 24-02-2021
ik ben heel te vrede over Triwa trapliften
toen ik triwa belden voor de eerste keer ben ik netjes te woord gestaan en goede afspraken gemaakt voor te kijken hoe het besten de traplift geplaats zo worden zo gezegt zo gedaan ingemeten en bestel daar naar is De traplift op de afspraak geplaats en netjes af geleverd ik ben heel tevreden over TRIWA TRAPLIFTEN
Is goed. Correcte afspraken. Goed meedenken
Gert
23-02-2021
Gert uit Stegeman op 23-02-2021
Is goed. Correcte afspraken. Goed meedenken
De lift werkt prima, alleen de afstandsbediening, cq de ontvanger zijn wel erg gevoelig, zodat er soms even geen contact is met als gevolg stoppen. Misschien is die gevoeligheid wat te verminderen…verplaatsen ontvanger? Houd me aanbevolen
Geweldig bedrijf met vakwerk
Bert Hamers
20-02-2021
Bert Hamers uit Gennep op 20-02-2021
Geweldig bedrijf met vakwerk
Vandaag een plateaulift geplaatst Veel moeten boren, maar alle stof opgevangen met de stofzuiger. Zeer vriendelijke vaklui. Een aanrader dit bedrijf
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sven
29-04-2019
Sven uit Roosdaal op 29-04-2019
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten
Vriendelijk, correct en een goede service.
Verbeterpunten
Geen, doe zo verder.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
M.Ali
29-04-2019
M.Ali uit Almere op 29-04-2019
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Anoniem
26-04-2019
Anoniem op 26-04-2019
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten
Zeer kundig, behulpzaam, flexibel en goed maatwerk.
Verbeterpunten
Kledingbescherming zou wel handig zijn. Of in ieder geval tips.
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Dhr. Peters
31-07-2018
Dhr. Peters uit Haren op 31-07-2018
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Goede kennis en service/nazorg is prima.
Verbeterpunten
Had storing in mijn traplift wat je niet mag verwachten met een nieuwe lift. Gelukkig binnen 24 uur opgelost. Werkt nu naar behoren.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Robbert
31-07-2018
Robbert uit Dordrecht op 31-07-2018
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten
Prima ervaring met dit bedrijf. Installatie van de traplift verliep vlot en zonder problemen. Goed advies over de te nemen traplift op basis van de situatie en prijs conform met concurrenten.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Anoniem
31-07-2018
Anoniem uit Haarlem op 31-07-2018
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
Goede service. Weten veel van wat ze verkopen. Duidelijke uitleg. Snel bezorgd.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Wouter
06-07-2018
Wouter op 06-07-2018
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten
Prima bedrijf. Nette prijs en service.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Jeanet
29-06-2018
Jeanet uit Leeuwarden op 29-06-2018
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
Top.
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Andre
29-06-2018
Andre uit Zwolle op 29-06-2018
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Al met al kun je gerust hier iets kopen. Echter vond ik het wat lang duren en was er een storing/defect (iets met de motor) wat extra hinderlijk was omdat ik er al even op moest wachten. De volgende dag is het probleem verholpen en de traplift werkt nu perfect. De service en nazorg was top en uiteindelijk goed en snel opgelost.
Verbeterpunten
Iets betere controle op een correcte werking van het product had een extra bezoekje en tijd kunnen schelen.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Boudewijn Rokers
26-06-2018
Boudewijn Rokers uit Rotterdam op 26-06-2018
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
Super. Goede prijs, nette service.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Friso
26-06-2018
Friso uit Schiedam op 26-06-2018
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten
Helaas was mijn bestelling niet voorradig en duurde het langer dan verwacht. Wel ben ik steeds op de hoogte gehouden van de status. Zodra mijn traplift binnen was, is deze dezelfde week nog geïnstalleerd. Ondanks de vertraging ben ik achteraf erg tevreden hoe dit is afgehandeld.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Gerard
26-06-2018
Gerard uit Enschede op 26-06-2018
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten
Fijn bedrijf. Vlotte installatie en correcte afhandeling.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Jan
03-12-2017
Jan uit Rheden op 03-12-2017
4 sterren: goede service, goed behandeld
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Kerver
01-12-2017
Kerver uit enschede op 01-12-2017
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
top medewerking
4 sterren: goede service, goed behandeld
Fam. van der Werf
30-11-2017
Fam. van der Werf uit Nijmegen op 30-11-2017
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten
Prettig gesprek gehad, volgende dag werd de lift geplaatst. Duidelijke uitleg over de werking van de lift.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Anoniem
28-11-2017
Anoniem op 28-11-2017
4 sterren: goede service, goed behandeld

Zomervakantie

Vanwege de vakantie zijn wij vanaf 29 juli t/m 21 augustus beperkter bereikbaar. Wanneer u mailt naar info@triwa.nl komen wij er spoedig op terug.